(H)eerlijke Mozzarella

(H)eerlijke Mozzarella is een Winkel gelegen aan Ahuisweg 1 in Denekamp.

Meer informatie over (H)eerlijke Mozzarella in Denekamp

(H)eerlijke Mozzarella is een boerderij genaamd Buffalo Farm Twente, gevestigd aan de Ahuisweg 1 in Denekamp. Ze produceren eerlijke mozzarella gemaakt van buffelmelk. Voor meer informatie over hun buffels, de melk en de mozzarella, kunnen mensen terecht op hun website www.buffalofarmtwente.nl. Daarnaast bieden ze ook een winkelwagen aan op hun website waar mensen hun producten kunnen bestellen. Als je vragen hebt, kan je hen bellen. Ze hebben ook algemene voorwaarden die je kan lezen op hun website. Je kan Buffalo Farm Twente vinden op verschillende sociale media platforms onder de naam 'buffelboerin'. Op hun website kan je ook recepten vinden voor gerechten met mozzarella en ricotta, informatie over kefir en fermenteren, melkproducten zoals yoghurt en boter, olijfolie en azijnen, pasta's en pesto, sappen en siropen, vlees, vitaminen en mineralen, duurzame schoonmaakmiddelen en workshops en activiteiten.

Wil je weten wat (H)eerlijke Mozzarella verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van (H)eerlijke Mozzarella of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij (H)eerlijke Mozzarella? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je (H)eerlijke Mozzarella het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Denekamp. Opzoek naar (H)eerlijke Mozzarella reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. (H)eerlijke Mozzarella

Bezoekers bekeken ook