A. Oortman-Kooiker Yogadocente

A. Oortman-Kooiker Yogadocente is een Yogastudio gelegen aan Prins Bernhardstraat 10 in Denekamp.

Meer informatie over A. Oortman-Kooiker Yogadocente in Denekamp

SPHEROS is een school voor inspiratieve ontwikkeling en heling van het etherisch en stoffelijk lichaam. Kees Visser, oprichter van de school, is een aquariusleraar en heeft in de afgelopen 20 jaar verschillende boeken geschreven over onderwerpen als Cassiopeia, Chakra's en Mineralen en de invloed van sterren op de menselijke natuur. Deze boeken zijn aangevuld en het vierde boek, genaamd "Cassiopeia Inspirator", is in 2016 definitief geworden. Daarnaast zijn er ook vier boekjes geschreven over onderwerpen als Ejin Qi/Gobi, de ontvoering van prinses Europa, de mythische eenhoorn en een nieuw Berlijn. Rondom de oprichter van de school is er een team gevormd van vier medewerkers die hun bijdrage leveren vanuit hun eigen disciplines, zoals therapie en yoga. Er wordt ook verwezen naar een relatieschema van sterrenbeelden.

Wil je weten wat A. Oortman-Kooiker Yogadocente verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van A. Oortman-Kooiker Yogadocente of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij A. Oortman-Kooiker Yogadocente? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je A. Oortman-Kooiker Yogadocente het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Denekamp. Opzoek naar A. Oortman-Kooiker Yogadocente reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. A. Oortman-Kooiker Yogadocente

Bezoekers bekeken ook