B.back

B.back is een Damesmode gelegen aan Nordhornsestraat 215 in Denekamp.

Meer informatie over B.back in Denekamp

De tekst beschrijft de achtergrond van de auteur, Birthe Kleine Beerink, en haar passie voor mode en kostuum. Na het afronden van haar opleidingen en het werken bij een theater, opende ze haar eerste tweedehandskledingwinkel, die ze meer dan 15 jaar runde. Na een korte periode zonder winkel is ze terug en heeft ze een nieuw concept gebaseerd op duurzaamheid gelanceerd. Ze deelt de winkel nu met een antiekzaak. Er wordt geen gebruik gemaakt van cookies op de website en er zijn contactgegevens beschikbaar voor meer informatie.

Wil je weten wat B.back verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van B.back of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij B.back? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je B.back het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Denekamp. Opzoek naar B.back reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. B.back

Bezoekers bekeken ook