Bakkerij De Winter

Bakkerij De Winter is een Bakkerij gelegen aan nicolaasplein 6 in Denekamp.

Meer informatie over Bakkerij De Winter in Denekamp

Bakkerij De Winter is een ambachtelijke brood en banketbakkerij in Twente. Ze bestaan al meer dan 20 jaar en zijn gespecialiseerd in de échte Twentse krentenwegge, gemaakt volgens oud Twents recept. Ze bieden ook speciale krentenbroden aan voor verschillende gelegenheden. Een versgebakken krentenwegge staat bekend om de uitstekende smaak en de bijzonder grote afmeting. Voor grote bestellingen kun je een mail sturen voor een passende offerte. Je kunt ook langskomen in hun winkel aan het Nicolaasplein in Denekamp voor een kopje koffie met gebak of een plak krentenwegge. Daarnaast hebben ze ook een lunchroom waar je kunt genieten van belegde broodjes en warme snacks. Het adres is Nicolaasplein 6, 7591 MA Denekamp en de openingstijden zijn maandag t/m vrijdag van 8:00 uur tot 17:30 uur en zaterdag van 7:00 uur tot 16:00 uur.

Wil je weten wat Bakkerij De Winter verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bakkerij De Winter of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bakkerij De Winter? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bakkerij De Winter het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Denekamp. Opzoek naar Bakkerij De Winter reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bakkerij De Winter

Bezoekers bekeken ook