Bakkerij Kienhuis

Bakkerij Kienhuis is een Bakkerij gelegen aan Brandlichterweg 2 in Denekamp.

Meer informatie over Bakkerij Kienhuis in Denekamp

Onze winkel is van maandag tot en met zaterdag geopend. U kunt ons assortiment brood, banket en chocolade komen bekijken. De openingstijden variëren per dag, maar over het algemeen zijn we open van 08:30 uur tot 18:00 uur. Op dinsdag en zaterdag sluiten we iets vroeger, namelijk om 13:00 uur en om 15:00 uur. Als u buiten deze openingstijden wilt langskomen, kunt u contact met ons opnemen om dit te bespreken. U kunt ons bereiken op het telefoonnummer 0541 - 351694. Onze bakkerij bevindt zich op de Brandlichterweg 2 in Denekamp. We heten u van harte welkom!

Wil je weten wat Bakkerij Kienhuis verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bakkerij Kienhuis of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bakkerij Kienhuis? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bakkerij Kienhuis het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Denekamp. Opzoek naar Bakkerij Kienhuis reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bakkerij Kienhuis

Bezoekers bekeken ook