Bistro/Restaurant de Zoeke

Bistro/Restaurant de Zoeke is een Restaurant gelegen aan Zoekeweg 7 in Denekamp.

Meer informatie over Bistro/Restaurant de Zoeke in Denekamp

Bistro/Restaurant de Zoeke is een bekend restaurant in Twente, dat bekend staat om haar hoogwaardige keuken, gastvrijheid en goede prijs-kwaliteitverhouding. Het restaurant biedt een gastronomische ervaring met klassieke en culinaire gerechten en wijnen, gecombineerd met Twentse gastvrijheid. De Zoeke is gevestigd in een oude varkensboerderij, omringd door groene weilanden en velden. Het restaurant wordt al meer dan 25 jaar geleid door Edwin Sauer, die de voormalige kampeerboerderij heeft omgetoverd tot een succesvol restaurant. Naast a la carte eten biedt de Zoeke ook cateringservices aan huis of op het bedrijf. Huisdieren zijn niet toegestaan in het restaurant, behalve hulphonden. Reserveringen kunnen telefonisch worden gedaan en de openingstijden variëren van donderdag tot zondag.

Wil je weten wat Bistro/Restaurant de Zoeke verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bistro/Restaurant de Zoeke of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bistro/Restaurant de Zoeke? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bistro/Restaurant de Zoeke het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Denekamp. Opzoek naar Bistro/Restaurant de Zoeke reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bistro/Restaurant de Zoeke

Bezoekers bekeken ook