Bloembinderij Lobke Nijhuis

Bloembinderij Lobke Nijhuis is een Bloemist gelegen aan Vledderstraat 12 in Denekamp.

Meer informatie over Bloembinderij Lobke Nijhuis in Denekamp

Bloembinderij Lobke Nijhuis is een winkel in hartje Denekamp die gespecialiseerd is in bloemen, vazen en zijden bloemen. Ze stellen prachtige combinaties samen die passen bij jou en je interieur. Hun passie is om steeds op zoek te gaan naar originele en passende arrangementen in kleur, vorm en bloemen. Naast verse bloemen hebben ze ook unieke vazen en zijden bloemen. In hun webshop kun je ook een ruime keuze vinden. Een bijzonder item uit hun collectie is de exclusieve handbeschilderde vaas genaamd KAHLO⭑LOBKE, afgewerkt met bladgoud. Deze vaas is zelfs zonder bloemen al schitterend mooi. Je kunt je inschrijven voor de nieuwsbrief en ze zijn ook actief op social media. De contactgegevens van Bloembinderij Lobke Nijhuis zijn te vinden op hun website.

Wil je weten wat Bloembinderij Lobke Nijhuis verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bloembinderij Lobke Nijhuis of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bloembinderij Lobke Nijhuis? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bloembinderij Lobke Nijhuis het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Denekamp. Opzoek naar Bloembinderij Lobke Nijhuis reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bloembinderij Lobke Nijhuis

Bezoekers bekeken ook