Blokhuis Meubelen

Blokhuis Meubelen is een Meubelwinkel gelegen aan Oranjestraat 2 in Denekamp.

Meer informatie over Blokhuis Meubelen in Denekamp

Blokhuis Meubelen is een meubelwinkel waar u stijlvolle meubelen kunt vinden die sfeer en klasse uitstralen. In hun ruime showroom kunt u op uw gemak de exclusieve collectie bekijken en laten inspireren door de vele mogelijkheden op het gebied van stijlvol wonen. Daarnaast bieden ze ook maatwerk meubels aan, waarbij u kunt bepalen welke houtsoort, kleur en afwerking u wilt. Op die manier krijgt u een uniek meubelstuk tegen een betaalbare prijs. Ook bieden ze de service van herstofferen aan, waarmee u uw zitmeubel een nieuwe uitstraling kunt geven. Ze hebben een groot assortiment aan meubelstoffen en leer om uit te kiezen. Verder vermelden ze in het nieuws gedeelte dat ze een grote collectie relaxfauteuils hebben en dat ze graag werken met Nederlandse leveranciers. Tot slot hebben ze deelgenomen aan meubelbeurzen en hebben ze gezien dat er veel wordt ingezet op duurzaamheid. U kunt contact met hen opnemen voor meer informatie.

Wil je weten wat Blokhuis Meubelen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Blokhuis Meubelen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Blokhuis Meubelen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Blokhuis Meubelen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Denekamp. Opzoek naar Blokhuis Meubelen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Blokhuis Meubelen

Bezoekers bekeken ook