Boomkamp Kaasspecialist

Boomkamp Kaasspecialist is een Kaaswinkel gelegen aan Nordhornsestraat 228 in Denekamp.

Meer informatie over Boomkamp Kaasspecialist in Denekamp

Boomkamp Kaasspecialist is een Twents familiebedrijf dat gespecialiseerd is in Nederlandse kaas. Ze bieden een ruim assortiment aan heerlijke kazen, ambachtelijke worsten en andere delicatessen. Een van hun speciale kazen is de Herfstkaas, een boerenkaas gemaakt van rauwe koemelk met toevoeging van pepers, paprika, knoflook, ui en gember. Deze kaas heeft 12 weken gerijpt en heeft een romige en pikante smaak. Daarnaast hebben ze ook nieuwe Villa kazen met heerlijke toevoegingen. Volg Boomkamp Kaasspecialist op social media om op de hoogte te blijven van speciale aanbiedingen en meer. Op je eerste bestelling ontvang je 10% korting bij een besteding vanaf €20.

Wil je weten wat Boomkamp Kaasspecialist verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Boomkamp Kaasspecialist of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Boomkamp Kaasspecialist? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Boomkamp Kaasspecialist het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Denekamp. Opzoek naar Boomkamp Kaasspecialist reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Boomkamp Kaasspecialist

Bezoekers bekeken ook