Brasserie 't Peerke (Aveleijn)

Brasserie 't Peerke (Aveleijn) is een Brasserie gelegen aan Oranjestraat 21 in Denekamp.

Meer informatie over Brasserie 't Peerke (Aveleijn) in Denekamp

Brasserie 't Peerke is een gezellige brasserie in Denekamp waar mensen met een verstandelijke beperking werken. Je kunt hier van maandag tot en met vrijdag terecht voor een kopje koffie, thee of een heerlijke lunch. De brasserie bevindt zich in het Kulturhus van Denekamp. Op vrijdag kun je zelfs genieten van een speciale daghap. Aveleijn, de organisatie achter Brasserie 't Peerke, ondersteunt mensen met een verstandelijke beperking in Twente. Als je contact wilt opnemen met de brasserie, kun je bellen naar 0541-760022 of een e-mail sturen naar peerke@aveleijn.nl. De openingstijden van de brasserie zijn van maandag tot en met donderdag van 9:00 tot 16:00 uur en op vrijdag tot 20:00 uur. Het weekend is de brasserie gesloten.

Wil je weten wat Brasserie 't Peerke (Aveleijn) verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Brasserie 't Peerke (Aveleijn) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Brasserie 't Peerke (Aveleijn)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Brasserie 't Peerke (Aveleijn) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Denekamp. Opzoek naar Brasserie 't Peerke (Aveleijn) reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Brasserie ’t Peerke (Aveleijn)

Bezoekers bekeken ook