Camping.care B.V.

Camping.care B.V. is een Softwarebedrijf gelegen aan Wilhelminastraat 8 in Denekamp.

Meer informatie over Camping.care B.V. in Denekamp

Ons cloudgebaseerde campingreserveringssysteem maakt het gemakkelijker voor u om boekingen te ontvangen en te beheren via uw website, telefoon, e-mail of derden. Het wordt gebruikt door meer dan 2000 campings en is ontwikkeld vanuit het perspectief van de camping. Met ons Property Management System kunt u uw reserveringen gemakkelijk beheren. Via onze Channel Manager kunt u verbinding maken met meer dan 40 kanalen en met onze Online Booking Engine kunt u deze integreren in uw website. Ons Point of Sale-systeem stelt u in staat om uw pin-terminals aan te sluiten en producten toe te voegen. Daarnaast kunt u gemakkelijk verbinding maken met meer externe diensten of uw eigen app maken via onze App Store / Integraties. Onze software is veilig en voldoet aan lokale wetgeving. Het is geschikt voor zowel kleine en middelgrote campings, grote campings en ketens en groepen. Met meer dan 120 integraties kunt u eenvoudig uw toegangscontrole, kanalen, betalingen en meer automatiseren. Bovendien bieden wij verschillende diensten aan om u te helpen bij een soepele start, zoals een migratie- / onboarding-service, een uitgebreide FAQ-pagina in 5 talen en academische cursussen. Probeer het zelf en ontdek hoe gemakkelijk het is om uw boekingen te beheren!

Wil je weten wat Camping.care B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Camping.care B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Camping.care B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Camping.care B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Denekamp. Opzoek naar Camping.care B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Camping.care B.V.

Bezoekers bekeken ook