Centropa

Centropa is een Restaurant gelegen aan Nordhornsestraat 233 in Denekamp.

Meer informatie over Centropa in Denekamp

Aan de grens tussen Denekamp en Nordhorn bevindt zich een restaurant dat onlangs volledig is verbouwd. Ze hebben een gevarieerde menukaart en zijn dagelijks geopend van 10:00 uur tot 21:00 uur. Voor vragen of reserveringen kunt u contact met hen opnemen via telefoonnummer 0541-351583. Als u vanuit Nederland komt, neemt u afslag 32 op de A1 en volgt u de borden richting Denekamp / Nordhorn. Het restaurant bevindt zich aan de linkerkant, ongeveer 50 meter voorbij de grensovergang naast supermarkt Tensundern. Het contactadres van het restaurant is Nordhornsestraat 233, 7591 NT Denekamp. U kunt hen ook bereiken via e-mail op info@restaurant-centropa.nl. Het restaurant is gerealiseerd door Mediakanjers.

Wil je weten wat Centropa verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Centropa of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Centropa? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Centropa het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Denekamp. Opzoek naar Centropa reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Centropa

Bezoekers bekeken ook