Centrum voor Tandheelkunde de Kleine

Centrum voor Tandheelkunde de Kleine is een Tandartspraktijk gelegen aan Dunantstraat 9 in Denekamp.

Meer informatie over Centrum voor Tandheelkunde de Kleine in Denekamp

Tandartspraktijk De Kleine in Denekamp en Oldenzaal is een tandartspraktijk die niet alleen goed is met tanden, maar ook met mensen. Ze nemen de tijd om uit te leggen wat er gedaan wordt en waarom, en dit gebeurt in een prettige en rustige omgeving. Er zijn vier redenen om voor Tandarts De Kleine te kiezen. Ten eerste wordt er een zorgvuldig en persoonlijk behandelingsconcept opgesteld, waarbij niet alleen gekeken wordt naar het uiterlijk van het gebit, maar ook naar hoe het gebit optimaal verzorgd kan worden. Ten tweede wordt er rekening gehouden met mensen die bang zijn voor de tandarts, en wordt er samengewerkt om de angst te verminderen. Ten derde wordt duurzaamheid en innovatie hoog in het vaandel gehouden, met moderne technieken en aandacht voor duurzaamheid. Tot slot worden er wettelijke tarieven gehanteerd en wordt de declaratie rechtstreeks naar de zorgverzekeraar gestuurd. De tandartspraktijk is aangesloten bij Infomedics voor het verzenden van facturen. Daarnaast is er informatie te vinden over de relatie tussen mondgezondheid en de rest van het lichaam, kosten en vergoedingen, en teamwork in de tandartspraktijk. De tandartspraktijk staat open voor vragen, feedback en contact via telefoon, e-mail of het contactformulier.

Wil je weten wat Centrum voor Tandheelkunde de Kleine verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Centrum voor Tandheelkunde de Kleine of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Centrum voor Tandheelkunde de Kleine? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Centrum voor Tandheelkunde de Kleine het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Denekamp. Opzoek naar Centrum voor Tandheelkunde de Kleine reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Centrum voor Tandheelkunde de Kleine

Bezoekers bekeken ook