Concordia

Concordia is een Cafetaria gelegen aan Lange voor 4 in Denekamp.

Meer informatie over Concordia in Denekamp

Concordia is een Romeinse godin van de eendracht. Ze wordt meestal gezien als symbool van eendracht binnen families en gemeenschappen, en als middel om politieke verdeeldheid te voorkomen. Bij Concordia in Denekamp kun je leuke motorritten maken, waaronder de "Concordia-rit" die begint en eindigt bij het eetcafé. Het café biedt een gezellige sfeer en een gevarieerd menu. Daarnaast zijn er verschillende zalen beschikbaar voor feesten van zowel kleine als grote groepen. Er is ook een binnenshuis barbecue beschikbaar voor een actief diner. Of je nu wilt genieten van een avond aan de bar of een potje biljart wilt spelen, Concordia biedt voor ieder wat wils. Let op: het café is gesloten op maandagen in de maanden juni tot en met augustus.

Wil je weten wat Concordia verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Concordia of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Concordia? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Concordia het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Denekamp. Opzoek naar Concordia reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Concordia

Bezoekers bekeken ook