CSD Computer Service Denekamp

CSD Computer Service Denekamp is een Opleidingscentrum gelegen aan Kapelaan van Schaikstraat 21 in Denekamp.

Meer informatie over CSD Computer Service Denekamp in Denekamp

Ons typeprogramma is een uitdagende typecursus waar jongeren en volwassenen op een leuke en effectieve manier blind leren typen met tien vingers. Het programma bestaat uit 20 eilanden met oefeningen en games. Cursisten kunnen de verplichte route afmaken, maar ook extra oefenen met de games. Begeleiding is belangrijk voor de voortgang en resultaten van de cursisten. Uit onderzoek blijkt dat cursisten met begeleiding gemiddeld 15% hoger scoren. De cursus is beschikbaar in klassikale vorm, individueel of in groepen via internet, met of zonder begeleiding. Voor volwassenen is er een online typecursus met een begeleidermodule. Reserveringen voor de cursussen op scholen kunnen gemaakt worden voor zowel het schooljaar 2023-2024 als voor januari/februari.

Wil je weten wat CSD Computer Service Denekamp verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van CSD Computer Service Denekamp of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij CSD Computer Service Denekamp? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je CSD Computer Service Denekamp het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Denekamp. Opzoek naar CSD Computer Service Denekamp reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. CSD Computer Service Denekamp

Bezoekers bekeken ook