De Dinkel Hoeve

De Dinkel Hoeve is een Paardenfokker gelegen aan Stroothuizerweg 30 in Denekamp.

Meer informatie over De Dinkel Hoeve in Denekamp

De Dinkel Hoeve is een professionele paardenhouderij gevestigd in Twente. Ze fokken en trainen paarden voor de topsport, zowel spring- als dressuurpaarden, en hebben al verschillende internationale successen behaald. De Dinkel Hoeve beschikt over een goede accommodatie en een gemotiveerd team. Ze bieden regelmatig goed opgeleide sportpaarden te koop aan en organiseren clinics om ruiter en paard te ontwikkelen. Daarnaast kunnen ze bemiddelen bij de aan- of verkoop van paarden. De Dinkel Hoeve heeft ook een trainingsstal waar paarden professioneel getraind kunnen worden. Ze bieden ook pensionstalling aan en hebben faciliteiten zoals rijbanen, een springtuin en paddocks. Op het gebied van fokkerij bieden ze professionele zorg voor drachtige merries en hebben ze ruime opfokstallen en weides.

Wil je weten wat De Dinkel Hoeve verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Dinkel Hoeve of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Dinkel Hoeve? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Dinkel Hoeve het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Denekamp. Opzoek naar De Dinkel Hoeve reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Dinkel Hoeve

Bezoekers bekeken ook