De Landweer Auto's

De Landweer Auto's is een Autobedrijf/Garage gelegen aan De Sperwer 2 in Denekamp.

Meer informatie over De Landweer Auto's in Denekamp

Landweer Auto's is een groothandel in gebruikte en jong gebruikte automobielen. Ze streven ernaar om auto's te kopen en verkopen die zich in een uitzonderlijk goede staat bevinden en met een lage kilometerstand. Door goede contacten in de autobranche en beperkte overheadkosten kunnen ze auto's tegen scherpe prijzen leveren. Ze bieden ook advies en hulp bij het importeren van auto's. De eigenaar, Jeroen Berendsen, is opgegroeid in het autobedrijf van zijn ouders en heeft naast zijn huidige baan als verkeersvlieger de Landweer Auto's opgericht. Hij kan een selecte voorraad automobielen in bijna nieuwstaat aanbieden door zijn ervaring en de tijd en energie die hij per auto besteedt. De auto's worden geleverd met complete historie van onderhoud en eigenaren.

Wil je weten wat De Landweer Auto's verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Landweer Auto's of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Landweer Auto's? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Landweer Auto's het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Denekamp. Opzoek naar De Landweer Auto's reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Landweer Auto’s

Bezoekers bekeken ook