De Wethouder Food & Drink Club

De Wethouder Food & Drink Club is een Restaurant gelegen aan Grotestraat 1 in Denekamp.

Meer informatie over De Wethouder Food & Drink Club in Denekamp

De Wethouder is een onderdeel van Hotel De Schout - Restaurant Oosth, wat betekent dat er veel mogelijkheden zijn voor het organiseren van feesten en partijen. Het hotel ligt op een steenworp afstand van De Wethouder en heeft 34 comfortabele kamers en een penthouse, allemaal met een unieke sfeer en grootte. Voor een uitgebreide lunch kunt u ook terecht bij Restaurant Oosth, dat 7 dagen per week geopend is vanaf 10.00 uur. Voor meer informatie kunt u kijken op www.hoteldeschout.nl. Het adres van De Wethouder is Grotestraat 1, 7591 DK Denekamp, en u kunt contact opnemen via telefoonnummer +31 (0)541 51 18 18 of via e-mail info@dewethouder.nl. De openingstijden zijn als volgt: maandag tot en met woensdag gesloten, donderdag en vrijdag vanaf 17.00 uur, en zaterdag en zondag vanaf 16.00 uur.

Wil je weten wat De Wethouder Food & Drink Club verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Wethouder Food & Drink Club of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Wethouder Food & Drink Club? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Wethouder Food & Drink Club het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Denekamp. Opzoek naar De Wethouder Food & Drink Club reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Wethouder Food & Drink Club

Bezoekers bekeken ook