Dionysos

Dionysos is een Sportclub gelegen aan Landweerstraat 15 in Denekamp.

Meer informatie over Dionysos in Denekamp

De Loopgroep Dionysos Denekamp heeft belangrijk nieuws te melden. Ten eerste kunnen mensen lid worden van de club. Daarnaast is er een trainingschema voor de maanden juli en augustus en een ander schema voor de maanden september tot en met december. Verder is er een speciaal nieuwsbericht voor de 10KM club op 17 maart 2022 om 14:19. Er is ook een mededeling dat de avondtrainingen zijn geannuleerd op 29 november 2021 om 16:30. Tot slot is er informatie over de opstart van de club op 16 augustus 2021 om 10:57 en het hervatten van de trainingen op 15 mei 2020 om 09:35.

Wil je weten wat Dionysos verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Dionysos of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Dionysos? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dionysos het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Denekamp. Opzoek naar Dionysos reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Dionysos

Bezoekers bekeken ook