Dokter Eekmanhof - Carintreggeland

Dokter Eekmanhof - Carintreggeland is een Verpleging en verzorging gelegen aan Synagoge Passage 1-4 in Denekamp.

Meer informatie over Dokter Eekmanhof - Carintreggeland in Denekamp

Carintreggeland biedt ondersteuning en zorg aan huis of in hun eigen huis, van hulpmiddelen en thuisbegeleiding tot verpleeghuiszorg. Daarnaast kun je bij hen terecht voor revalidatie na een ziekenhuisopname. Carintreggeland heeft ook mogelijkheden om zelfstandig te huren of in een Carintreggeland Huis te wonen met intensieve zorg. Ze hebben ook een Ledenservice die het leven leuker, makkelijker en veiliger maakt met diverse diensten aan huis en advies om slim thuis te wonen. Leden kunnen ook deelnemen aan uitstapjes georganiseerd door het Reisbureau SamenUit! Verder is er nieuws over 'Topstukken on tour' in Carintreggeland Huis Humanitas, een vacature voor een Matchadviseur en een overzicht van uitstapjes in de komende maanden. Carintreggeland heeft als visie dat ieder mens uniek en waardevol is en streeft naar veerkracht, eigen regie en kwaliteit van leven. Ze bieden ondersteuning, zorg, wonen en welzijn op maat, waarbij mantelzorgers en vrijwilligers partners zijn in de zorg. Het contactadres van Carintreggeland is H. Hartstralaan 100, 7555 PJ Hengelo, en ze zijn te bereiken via 088 367 7000 of info@carintreggeland.nl.

Wil je weten wat Dokter Eekmanhof - Carintreggeland verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Dokter Eekmanhof - Carintreggeland of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Dokter Eekmanhof - Carintreggeland? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dokter Eekmanhof - Carintreggeland het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Denekamp. Opzoek naar Dokter Eekmanhof - Carintreggeland reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Dokter Eekmanhof – Carintreggeland

Bezoekers bekeken ook