Dorper Esch

Dorper Esch is een Zwembad gelegen aan Molendijk 14 in Denekamp.

Meer informatie over Dorper Esch in Denekamp

Sportcomplex Dorper Esch is een modern en open sportcomplex in de gemeente Dinkelland. Het complex biedt verschillende sportmogelijkheden, zoals een eigentijdse sporthal, een wedstrijdbad, een warm bad en een sportcafé. De vernieuwde sporthal wordt gebruikt door verschillende verenigingen en scholen uit de gemeente. Daarnaast worden er zwemlessen gegeven in het wedstrijdbad en het warme bad, voor zowel jong als oud. Het sportcomplex is toegankelijk voor iedereen, of je nu wilt zaalsporten, zwemlessen wilt volgen, aan watersport wilt doen of gewoon recreatief wilt bewegen. Als je meer informatie wilt, kun je contact opnemen met het sportcomplex. De adresgegevens zijn te vinden onderaan de tekst.

Wil je weten wat Dorper Esch verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Dorper Esch of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Dorper Esch? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dorper Esch het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Denekamp. Opzoek naar Dorper Esch reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Dorper Esch

Bezoekers bekeken ook