Eetcafé de Musketier

Eetcafé de Musketier is een Eetcafé gelegen aan Grotestraat 10 in Denekamp.

Meer informatie over Eetcafé de Musketier in Denekamp

De Musketier is een gezellig eetcafé en bierbar gelegen in het hart van Denekamp. Het café heeft een warme uitstraling en biedt de mogelijkheid om rustig te zitten in een hoekje of gezellig aan de bar. Er worden veel activiteiten georganiseerd, waaronder live muziek, en op het terras kun je genieten van de zon dankzij de westelijke ligging. Daarnaast is er ook verwarming op het terras, zodat je lang kunt blijven borrelen. Het café biedt een divers menu aan, van koffie met gebak tot heerlijke gerechten en speciaalbieren. Ook worden er bierproeverijen en vergaderingen georganiseerd in de sfeervolle zaal. Het adres van De Musketier is Grotestraat 107591 DL in Denekamp en je kunt contact opnemen via 0541 352 488 of info@demusketier.nl.

Wil je weten wat Eetcafé de Musketier verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Eetcafé de Musketier of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Eetcafé de Musketier? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Eetcafé de Musketier het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Denekamp. Opzoek naar Eetcafé de Musketier reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Eetcafé de Musketier

Bezoekers bekeken ook