ELMOmedia

ELMOmedia is een Videoproductieservice gelegen aan Lindenweg 5 in Denekamp.

Meer informatie over ELMOmedia in Denekamp

ELMOmedia is een bedrijf dat zich bezighoudt met verschillende soorten media, zoals fotoshoots, aftermovies, bedrijfsvideo's, animaties en bruiloften. Ze zijn momenteel bezig met het ontwikkelen van een nieuwe website. Het team bestaat uit Morlay Souare, een videograaf, animator en fotograaf, en Eline Nijhuis, een fotograaf en filmmaker. Ze bieden verschillende diensten aan, zoals videoclips, illustraties, social content, 2D-animaties, logo-animaties, sfeerimpressies, promotievideo's, reclame en schoolfoto's. Daarnaast hebben ze ook ervaring met projecten zoals Skûtsjesilen in Sneek, Upside Plantbased, House of Odor en 2Bslim-producten en -sfeerfoto's.

Wil je weten wat ELMOmedia verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van ELMOmedia of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij ELMOmedia? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je ELMOmedia het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Denekamp. Opzoek naar ELMOmedia reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. ELMOmedia

Bezoekers bekeken ook