Erve Wolkotte

Erve Wolkotte is een Kampeerterrein gelegen aan €20,--per nacht, Korenmorsweg in Denekamp.

Meer informatie over Erve Wolkotte in Denekamp

Erve Wolkotte camping is een ideale plek voor rust, natuur en ontspanning. Ze bieden mooie arrangementen aan voor een verblijf op de camping. De campingplaatsen zijn ruim en je kunt je auto bij de plaats parkeren. Het tarief is € 20 per nacht voor 2 personen, inclusief toeristenbelasting, water, sanitair, wifi en elektriciteit. Voor extra personen betaal je € 4,50 per nacht. Tijdens Hemelvaart/Pinksteren en in juli & augustus geldt er een seizoenstoeslag van € 2 per nacht. Op de camping zijn er faciliteiten zoals een speelveld, recreatieruimte en modern sanitair. Er worden ook activiteiten georganiseerd, zoals gezamenlijke barbecues en marshmallow roosteren. In de omgeving van Erve Wolkotte kun je genieten van de natuur en zijn er mogelijkheden voor cultuur en evenementen. De camping heeft een rijke geschiedenis en is ontstaan uit een boerderij die nu is omgevormd tot camping. Ze hopen de geschiedenis voort te zetten en geven graag meer informatie over de camping en de omgeving. Het adres van Erve Wolkotte camping is Korenmorsweg 9, 7591 NS Denekamp, Nederland.

Wil je weten wat Erve Wolkotte verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Erve Wolkotte of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Erve Wolkotte? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Erve Wolkotte het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Denekamp. Opzoek naar Erve Wolkotte reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Erve Wolkotte

Bezoekers bekeken ook