Funkyz sokken

Funkyz sokken is een Kledingwinkel gelegen aan Kokensteeg 3 in Denekamp.

Meer informatie over Funkyz sokken in Denekamp

Funkyz verkoopt maandelijks nieuwe, creatieve sokken met flitsende en grappige ontwerpen. Het is een revolutionair concept waarbij je voor €7,95 per maand automatisch nieuwe sokken ontvangt. Het abonnement is gratis bezorgd en je kunt het kosteloos stopzetten. Het is een leuk cadeau om te geven, maar nog leuker om zelf te krijgen. Je ontvangt binnen een week de eerste levering en daarna maandelijks een nieuwe levering met unieke sokken. Je kunt je aanmelden voor het abonnement door €7,95 te betalen.

Wil je weten wat Funkyz sokken verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Funkyz sokken of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Funkyz sokken? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Funkyz sokken het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Denekamp. Opzoek naar Funkyz sokken reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Funkyz sokken

Bezoekers bekeken ook