Geknipt!@Ivanka

Geknipt!@Ivanka is een Kapper gelegen aan Krabbendijk 9a in Denekamp.

Meer informatie over Geknipt!@Ivanka in Denekamp

Monique is beschikbaar om online een afspraak te plannen bij Geknipt!@Ivanka via de website www.1kapper.nl. Ivanka daarentegen is tijdelijk niet online te plannen, dus je kunt alleen een afspraak maken via de app of door te bellen naar het telefoonnummer 0651407475. Het is ook mogelijk om een voicemail achter te laten. Let op, als je niet komt opdagen voor je afspraak, wordt dit in rekening gebracht. Bij het maken van de afspraak kun je kiezen uit verschillende behandelingen, zoals dames knippen, dames kleuren, föhnen/opsteken, heren en kinderen. Vervolgens kun je kiezen welke medewerker je voorkeur heeft. Daarna kies je een datum en tijd voor je afspraak. Als je al een bestaande klant bent, kun je inloggen om je afspraak te maken. Op de website van 1Kapper.nl kun je ook meer informatie vinden en je afspraak online maken. Vergeet niet om Geknipt!@Ivanka te volgen op social media.

Wil je weten wat Geknipt!@Ivanka verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Geknipt!@Ivanka of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Geknipt!@Ivanka? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Geknipt!@Ivanka het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Denekamp. Opzoek naar Geknipt!@Ivanka reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Geknipt!@Ivanka

Bezoekers bekeken ook