Gemeente Dinkelland - aanvraag omgevingsvergunning, Denekamp, plan Denekamp Oost, afwijken van een bestemmingsplan om het realiseren van 15 tiny houses mogelijk te maken

DeDenekampgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Gemeente Dinkelland - aanvraag omgevingsvergunning, Denekamp, plan Denekamp Oost, afwijken van een bestemmingsplan om het realiseren van 15 tiny houses mogelijk te maken.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Sommige omgevingsvergunningen moeten worden voorbereid met de zogenaamde reguliere voorbereidingsprocedure.Er moet in principe binnen 8 weken op de aanvraag worden beslist.Van de ontvangst van een aanvraag moet openbaar kennis worden gegeven.Het is echter niet mogelijk naar aanleiding van die kennisgeving bezwaren of zienswijzen in te dienen.Bij de gemeente is binnengekomen een aanvraag - reguliere procedure - voor:Waar: plan Denekamp Oost in DenekampProject: het afwijken van een bestemmingsplan om het realiseren van 15 tiny houses mogelijk te makenIngekomen: 18-12-2023Contactgegevens van de gemeente:Adres: Nicolaasplein 5, 7591 MA Denekamp / Postbus 11, 7590 AA Denekamp.Telefoon: 0541 854 100 Fax: 0541 854 320 E- mail: info@Dinkelland.nl

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2023.

Dit artikel verscheen op deDenekampgids.nl op 29-12-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Denekamp, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deDenekampgids.nl
Redactie deDenekampgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Denekamp
  2. gmb-2023-548377

Gerelateerde berichten