Aanvraag omgevingsvergunning Omgevingswet - Denekamp, Hanzeweg , sectie O, nummer 5087: kappen 2 eiken

DeDenekampgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Aanvraag omgevingsvergunning Omgevingswet - Denekamp, Hanzeweg , sectie O, nummer 5087: kappen 2 eiken.

Meer informatie over deze bekendmaking:

De gemeente heeft een of meer aanvragen omgevingsvergunning ontvangen.Waar: Hanzeweg 18 in DenekampProject: het kappen van 2 eiken en het verwijderen van bosplantsoen, kadastraal bekend sectie O, nummer 5087Het benoemde perceel is plaatselijk vbekend al een groenstrook tussen de Nordhornsestraat en de achterzijde van het bedrijfspand aan de Hanzeweg 14 in Denekamp. De gevraagde wekzaamheden maken onderdeel uit van een project (voor het veranderen van een bedrijfshal). Door het vellen van de bomen en bosplansoen kan er een uitrit worden gecreeerd aan de Nordhornsesytraat. De uitrit zal aansluiten bij de bestaande uitrit van het naastgelegen perceel ( a/d Nordhornsestraat 101).Ingekomen: 11-06-2024Waarom publiceert de gemeente dit bericht?Een omgevingsvergunning wordt bij de gemeente aangevraagd om toestemming te krijgen om bijvoorbeeld iets te bouwen, verbouwen, in gebruik te nemen, slopen, kappen of aan te leggen. Met dit bericht laat de gemeente u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. Dan kunt u op tijd reageren als u het hier niet mee eens bent.Wanneer neemt de gemeente een besluit over de aanvraag van de vergunning?Veel omgevingsvergunningen worden voorbereid met de zogenoemde reguliere voorbereidingsprocedure. Er moet in principe binnen 8 weken op de aanvraag worden beslist. Wanneer de omgevingsvergunning wordt voorbereid met de zogenoemde uitgebreide voorbereidingsprocedure moet in principe binnen 26 weken op de aanvraag worden beslist. Er zal in dat geval eerst een ontwerpbesluit ter inzage gelegd worden. Als de vergunning wordt verleend of in ontwerp ter inzage wordt gelegd, publiceert de gemeente een nieuw bericht. Vanaf dat moment kunt u de documenten met informatie over de vergunning bekijken en hierop reageren. U kunt nu nog niet reageren. Heeft u nu alvast vragen over de ingediende aanvraag? Dan kunt u bellen met de gemeente.Contactgegevens van de gemeente:Adres: Nicolaasplein 5, 7591 MA Denekamp / Postbus 11, 7590 AA Denekamp.Telefoon: 0541 854 100 E- mail: info@Dinkelland.nl

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2024.

Dit artikel verscheen op deDenekampgids.nl op 21-06-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Denekamp, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deDenekampgids.nl
Redactie deDenekampgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen dedenekamp
  2. gmb-2024-259502

Gerelateerde berichten