Golden Classics

Golden Classics is een Winkel voor antiek meubilair gelegen aan Voltaweg 5 in Denekamp.

Meer informatie over Golden Classics in Denekamp

Welkom bij de winkel van Golden Classics voor antieke meubels van een bijzondere soort. Wij bieden u graag een ruime keuze aan antieke meubels van zacht hout, vintage / shabby chic meubels en eiken meubels. De antieke meubelstukken zijn charmante, hoogwaardige unieke stukken die zorgvuldig zijn geselecteerd. Naast antieke meubels vindt u bij ons ook nieuwe meubels in de uitnodigende landelijke stijl, evenals meubels in antieke look en industrieel design. We leveren gratis door heel Duitsland bij u thuis. Voor vragen kunt u ons bellen op 0031-622559535 of 0031-622213852. Daarnaast kunt u uw vraag ook per e-mail sturen naar goldenclassicsantik@hotmail.com. Als u waarde hecht aan duurzaamheid en klasse, bekijk dan zeker eens onze collectie antieke meubels. Elk antiek meubelstuk dat bij ons verkrijgbaar is, is indien nodig met veel oog voor detail gerestaureerd en verkeert in perfecte staat. Wij leveren antieke meubels gratis bij u thuis in heel Duitsland, zodat u langdurig kunt genieten van het uitzicht op een antiek meubelstuk waar u blij mee bent.

Wil je weten wat Golden Classics verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Golden Classics of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Golden Classics? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Golden Classics het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Denekamp. Opzoek naar Golden Classics reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Golden Classics

Bezoekers bekeken ook