H.J. Wekking

H.J. Wekking is een Viswinkel gelegen aan Kloppendijk, Hanzeweg 36 in Denekamp.

Meer informatie over H.J. Wekking in Denekamp

Henri Wekking en zijn vrouw Monique zijn al meer dan twintig jaar actief als visverkopers op de markt. Ondanks de groeiende populariteit van vis als vleesvervanger, merken ze dat de vraag naar verse vis juist is afgenomen. Henri verklaart dit door te zeggen dat de oudere generatie gewend is om zelf vis te bakken, terwijl jongeren vaker voor diepvriesvis kiezen. Op de zaterdagmarkt is er nog wel vraag naar verse vis, vooral omdat mensen dan meer openstaan om iets nieuws te proberen. In de viskraam van de familie Wekking worden verschillende soorten vis uitgestald, van garnalen tot schelpdieren. Hollandse vis is volgens Henri de beste vis, maar het merendeel wordt geëxporteerd naar het buitenland. In het oosten van het land is kibbeling en wijting het populairst, terwijl schelpdieren geliefd zijn bij Chinese en Spaanse klanten. Naast Henri en Monique werken ook hun zoon Mark en zijn vriendin Marissa mee in de viskraam. Ze hebben wekelijks zes markten in Twente. Henri geniet van de vrijheid van het ondernemerschap, maar benadrukt dat het hard werken is. De vis wordt rechtstreeks vanuit Spakenburg of Scheveningen geleverd.

Wil je weten wat H.J. Wekking verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van H.J. Wekking of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij H.J. Wekking? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je H.J. Wekking het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Denekamp. Opzoek naar H.J. Wekking reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. H.J. Wekking

Bezoekers bekeken ook