H. Jozefkerk

H. Jozefkerk is een Katholieke kerk gelegen aan Johanninksweg 2 in Denekamp.

Meer informatie over H. Jozefkerk in Denekamp

De tekst beschrijft de geloofsgemeenschap in Noord Deurningen, die onderdeel is van de parochie Lumen Christi. Op de website vindt men alle gegevens over de locatie, zoals het adres en de openingstijden van het secretariaat. Ook zijn er contactgegevens vermeld, waaronder een telefoonnummer en een e-mailadres. Daarnaast worden de verschillende bestuursleden van de locatieraad genoemd, met hun contactinformatie. Verder zijn er links naar informatie over onder andere de pastoraatsgroep, algemene tarieven en de geschiedenis van Noord Deurningen. Ten slotte wordt er een contactformulier aangeboden waar men een bericht kan sturen naar de locatie.

Wil je weten wat H. Jozefkerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van H. Jozefkerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij H. Jozefkerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je H. Jozefkerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Denekamp. Opzoek naar H. Jozefkerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. H. Jozefkerk

Bezoekers bekeken ook