H. Nicolaas kerk

H. Nicolaas kerk is een Katholieke kerk gelegen aan nicolaasplein 1 in Denekamp.

Meer informatie over H. Nicolaas kerk in Denekamp

Onze geloofsgemeenschap in Denekamp maakt deel uit van de parochie Lumen Christi. Op de website van de locatie Denekamp vindt u alle gegevens, zoals het adres en openingstijden van het secretariaat. Voor administratieve vragen kunt u contact opnemen met het secretariaat via telefoon of e-mail. Daarnaast kunt u ook intenties aanvragen via deze kanalen. De kosten hiervoor bedragen € 8,- per intentie. Verder staan er op de website contactgegevens van verschillende bestuursleden, zoals de voorzitter, secretaris, penningmeester, en gebouwenbeheerder. Deze personen maken deel uit van de locatieraad. Er wordt ook vermeld dat er veel mensen actief zijn in de geloofsgemeenschap om een hechte en bindende samenleving te creëren. Daarnaast zijn er nog andere informatie en documenten beschikbaar, zoals algemene parochie tarieven, reglementen en historie van Denekamp.

Wil je weten wat H. Nicolaas kerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van H. Nicolaas kerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij H. Nicolaas kerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je H. Nicolaas kerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Denekamp. Opzoek naar H. Nicolaas kerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. H. Nicolaas kerk

Bezoekers bekeken ook