HEMA Denekamp

HEMA Denekamp is een Warenhuis gelegen aan Eurowerft 7 in Denekamp.

Meer informatie over HEMA Denekamp in Denekamp

Bij HEMA Denekamp kun je ervoor kiezen om je bestelling thuis te laten bezorgen of om deze in de winkel op te halen. Als je ervoor kiest om je bestelling thuis te laten bezorgen, wordt deze binnen 1-2 werkdagen geleverd als je voor 22:00 uur bestelt. Je kunt ook ervoor kiezen om je bestelling in de winkel op te halen, dit kan binnen 1-3 werkdagen. Als je ervoor kiest om je bestelling in de winkel op te halen, heb je 14 dagen de tijd om dit te doen. Je kunt veel HEMA artikelen binnen 30 dagen retourneren in de winkel, met aankoopbewijs. Er zijn wel enkele voorwaarden voor het retourneren van artikelen. Sommige artikelen kunnen niet worden geretourneerd, zoals artikelen met een houdbaarheidsdatum en op maat gemaakte of zelf ontworpen artikelen. HEMA heeft ook een duurzaamheidsinitiatief waarbij je oude apparaten gratis kunt inleveren bij aankoop van een nieuw apparaat. In de omgeving van Denekamp zijn er ook andere HEMA winkels, zoals in Glanerbrug, Enschede en Borne.

Wil je weten wat HEMA Denekamp verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van HEMA Denekamp of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij HEMA Denekamp? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je HEMA Denekamp het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Denekamp. Opzoek naar HEMA Denekamp reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. HEMA Denekamp

Bezoekers bekeken ook