Hennie Kuiper Wielermuseum

Hennie Kuiper Wielermuseum is een Museum gelegen aan Schotbroekweg 2 in Denekamp.

Meer informatie over Hennie Kuiper Wielermuseum in Denekamp

Het Hennie Kuiper Wielermuseum is open in november en toont de indrukwekkende wielercarrière van Hennie Kuiper. Op panelen wordt zijn carrière beschreven en in een tijdlijn worden al zijn overwinningen weergegeven. Hennie is een veelzijdige renner en heeft vier van de vijf 'monumenten' gewonnen. Het museum exposeert ook trofeeën van de vier klassiekers die Hennie heeft gewonnen. Daarnaast zijn er live beelden te zien van Hennie's prestaties en hangen er ingelijste shirts van de zestien wielerploegen waarvoor Hennie heeft gefietst. Het museum toont ook de fietsen waarmee Hennie Olympisch en Wereldkampioen werd, en de fiets waarmee hij Parijs-Roubaix won. Er is ook een boek genaamd "Hennie Kuiper Kampioen Wilskracht" dat de wielercarrière van Hennie beschrijft. Het museum is geopend op bepaalde dagen en biedt ook rondleidingen aan. De omgeving van Denekamp biedt ook fietsroutes voor recreatieve en sportieve fietsers.

Wil je weten wat Hennie Kuiper Wielermuseum verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hennie Kuiper Wielermuseum of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hennie Kuiper Wielermuseum? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hennie Kuiper Wielermuseum het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Denekamp. Opzoek naar Hennie Kuiper Wielermuseum reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hennie Kuiper Wielermuseum

Bezoekers bekeken ook