Hoeve de Wester Esch

Hoeve de Wester Esch is een Meubelwinkel gelegen aan Westerhoekweg 10 in Denekamp.

Meer informatie over Hoeve de Wester Esch in Denekamp

Hoeve de Wester Esch is een dealer van de exclusieve collectie van het merk Hoffz. De collectie bestaat uit handgemaakte meubels en woonaccessoires die stoer zijn met een sleets effect, maar tegelijkertijd zachte rondingen hebben. Naast meubels en accessoires biedt Hoeve de Wester Esch ook een kleurcollectie van Carte Colori. De stal studio is geopend op afspraak, dus je kunt op je gemak de collectie bewonderen. Rita Maarse, de eigenaar van Hoeve de Wester Esch, heet iedereen van harte welkom en wil dat je je thuis voelt in haar winkel.

Wil je weten wat Hoeve de Wester Esch verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hoeve de Wester Esch of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hoeve de Wester Esch? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hoeve de Wester Esch het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Denekamp. Opzoek naar Hoeve de Wester Esch reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hoeve de Wester Esch

Bezoekers bekeken ook