Hotel De Schout

Hotel De Schout is een Hotel gelegen aan Burgemeester Hoogklimmerstraat 2 in Denekamp.

Meer informatie over Hotel De Schout in Denekamp

Hotel De Schout in Denekamp is een viersterrenhotel in Twente met 34 comfortabele en ruime kamers. Alle kamers hebben een eigen stijl en zijn voorzien van boxspring bedden, een zitje, een design badkamer, vloerverwarming, airconditioning, draadloos internet en een smart-tv. Het hotel heeft een unieke ligging in het bosrijke Denekamp en biedt gastvrijheid en persoonlijke aandacht. Daarnaast heeft het hotel verschillende restaurants, zoals Mr. Mayor lunch, bistro & grill en Ristorante Il Municipio, dat bekroond is met de tweede prijs in het Nederlands kampioenschap pizza bakken. Er zijn ook andere evenementen in de agenda van het hotel, zoals de Twentse wijndagen in Ootmarsum en de Kerstmarkt in Denekamp. Hotel De Schout is geclassificeerd door hotelsterren.nl en heeft verschillende prijzen gewonnen. Het adres van het hotel is Burg. Hoogklimmerstraat 2 in Denekamp.

Wil je weten wat Hotel De Schout verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hotel De Schout of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hotel De Schout? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hotel De Schout het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Denekamp. Opzoek naar Hotel De Schout reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hotel De Schout

Bezoekers bekeken ook