KDO Oons Stekkie

KDO Oons Stekkie is een Kinderdagopvang gelegen aan Burgemeester Hoogklimmerstraat 17-19 in Denekamp.

Meer informatie over KDO Oons Stekkie in Denekamp

Oons Stekkie is een kleinschalige en flexibele kinderdagopvang waar de ontwikkeling van kinderen centraal staat. Ze bieden ook buitenschoolse opvang aan. Het doel is om kinderen een eigen stekkie te geven waar ze veilig en ongedwongen kunnen spelen, leren en opgroeien. Ze streven ernaar om een huiselijke, gemoedelijke sfeer te creëren met bekende gezichten, zodat kinderen zichzelf kunnen zijn. Oons Stekkie werkt volgens kernwaarden, waaronder ruimte, groei en veiligheid. Ze willen kinderen de vrijheid geven om zichzelf te ontdekken en spelenderwijs te leren. Bij het kinderdagverblijf spelen, eten, ontdekken, leren en slapen kinderen op vaste groepen met vertrouwde pedagogisch medewerkers. Ze leren ook de waarde van hun omgeving, zoals zorgen voor dieren en bloemen. De buitenschoolse opvang is bedoeld voor kinderen van 4 tot 13 jaar en volgt dezelfde visie als het kinderdagverblijf. Ze willen de ontwikkeling van elk kind centraal stellen en zich richten op unieke talenten. Ouders kunnen hun kinderen met een gerust hart achterlaten en er is een wenmoment om te wennen aan de opvang. Het team van Oons Stekkie bestaat uit pedagogisch medewerkers en begeleiders die zich inzetten voor de groei en ontwikkeling van de kinderen. Ze stellen zich graag voor aan ouders.

Wil je weten wat KDO Oons Stekkie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van KDO Oons Stekkie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij KDO Oons Stekkie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je KDO Oons Stekkie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Denekamp. Opzoek naar KDO Oons Stekkie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. KDO Oons Stekkie

Bezoekers bekeken ook