kenniscentrum weerbaarheid Denekamp

kenniscentrum weerbaarheid Denekamp is een Zelfverdedigingstraining gelegen aan Churchillstraat 2 in Denekamp.

Meer informatie over kenniscentrum weerbaarheid Denekamp in Denekamp

Kenniscentrum Weerbaarheid is een organisatie die zich richt op het leveren van een bijdrage aan de maatschappij op het gebied van veiligheid, weerbaarheid en zelfverdediging. Ze bieden het project 'Kom op voor jezelf!' aan, evenals doorlopende trainingen en workshops in allerlei disciplines. Daarnaast geven ze advies en ondersteunen ze lokale, regionale en landelijke projecten. Op de website van Kenniscentrum Weerbaarheid is meer informatie te vinden over de organisatie en de activiteiten. Voor meer informatie kunnen geïnteresseerden contact opnemen met de organisatie. Het contactadres is van Limborchstraat 33, 7521 DS Enschede en het telefoonnummer is 053 431 74 28.

Wil je weten wat kenniscentrum weerbaarheid Denekamp verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van kenniscentrum weerbaarheid Denekamp of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij kenniscentrum weerbaarheid Denekamp? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je kenniscentrum weerbaarheid Denekamp het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Denekamp. Opzoek naar kenniscentrum weerbaarheid Denekamp reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. kenniscentrum weerbaarheid Denekamp

Bezoekers bekeken ook