Kienhuis Ski & Board Service

Kienhuis Ski & Board Service is een Skireparatieservice gelegen aan Kloppendijk 32 in Denekamp.

Meer informatie over Kienhuis Ski & Board Service in Denekamp

Kienhuis Ski & Board Service is een vertrouwd adres voor onderhoud en reparatie van ski's en snowboards. Ze gebruiken Montana slijprobotten die ook door Olympische topsporters worden gebruikt, dus de kwaliteit is gegarandeerd. Ze hebben jarenlange ervaring in de wintersport en het onderhouden van ski's en snowboards. Veel bedrijven vertrouwen al jaren op hen als betrouwbare partner. In hun moderne werkplaats met Montana machines wordt het materiaal van klanten met precisie en zorg onderhouden. Ze bieden verschillende services, van een basis-service-beurt tot een afwerking met racestructuur. Kienhuis Ski & Board Service biedt top kwaliteit onderhoud voor klanten, inclusief halen en brengen en afspraak-is-afspraak. Neem vrijblijvend contact met hen op voor meer informatie over de mogelijkheden. Kienhuis Ski & Board Service heeft ook een uiterst moderne werkplaats in Denekamp waar ze met trots en passie aan ski's en snowboards werken. Ze gebruiken computergestuurde apparatuur van Montana International AG om het materiaal optimaal voor te bereiden voor gebruik in de sneeuw. Kienhuis Ski & Board Service is in 1991 begonnen als Skiverhuur Denekamp en is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot dé specialist in Oost-Nederland op het gebied van wintersport. Ze hebben een groot machinepark, waaronder de Montana Slijprobots met de nieuwste machine, de Montana Crystal Magic, voorzien van Griptech. Ze verzorgen jaarlijks tussen de 30.000 en 35.000 servicebeurten voor ski's en snowboards.

Wil je weten wat Kienhuis Ski & Board Service verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kienhuis Ski & Board Service of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kienhuis Ski & Board Service? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kienhuis Ski & Board Service het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Denekamp. Opzoek naar Kienhuis Ski & Board Service reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kienhuis Ski & Board Service

Bezoekers bekeken ook