Kringloop SKDT "Puur Geluk"

Kringloop SKDT "Puur Geluk" is een Kringloopwinkel gelegen aan Grotestraat 14 in Denekamp.

Meer informatie over Kringloop SKDT "Puur Geluk" in Denekamp

Welkom bij SKDT, Stichting Kringloop Dinkelland Tubbergen. Ons doel is om goederen in te zamelen die nog een tweede leven kunnen hebben. De nadruk ligt op het recyclen van goederen, die in onze winkels kunnen worden gekocht en zo een tweede kans krijgen. Daarnaast willen we arbeidsplaatsen creëren voor mensen die moeilijk werk kunnen vinden en bieden we stageplekken aan. We streven ook naar het realiseren van ons eigen "Verdeelkastje" in onze gemeente, waar levensmiddelen kunnen worden gedoneerd en meegenomen. We hebben de steun van mensen nodig voor deze actie en onze andere projecten. Bezoek onze winkels in Denekamp en Ootmarsum en maak kennis met ons assortiment. Iedere laatste zondag van de maand is er een koopzondag van 10:00 tot 15:00 uur. We bieden ook diensten aan zoals het ophalen en bezorgen van goederen, evenals het uitruimen van huizen. We hopen u snel te mogen begroeten in onze winkels.

Wil je weten wat Kringloop SKDT "Puur Geluk" verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kringloop SKDT "Puur Geluk" of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kringloop SKDT "Puur Geluk"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kringloop SKDT "Puur Geluk" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Denekamp. Opzoek naar Kringloop SKDT "Puur Geluk" reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kringloop SKDT “Puur Geluk”

Bezoekers bekeken ook