Kringloopwinkel de Beurs Denekamp

Kringloopwinkel de Beurs Denekamp is een Kringloopwinkel gelegen aan Voltaweg 1 in Denekamp.

Meer informatie over Kringloopwinkel de Beurs Denekamp in Denekamp

Kringloopbedrijf De Beurs is een organisatie die actief is in de circulaire economie en heeft vestigingen in Oldenzaal, Denekamp, Tubbergen en Losser. Ze verzamelen, selecteren, verfraaien en verkopen goederen en kleding om deze een nieuwe duurzame bestemming te geven. Ze bieden ook de service om goederen gratis bij mensen thuis op te halen en helpen bij het ontruimen van woningen of bedrijfspanden. Daarnaast bieden ze werkervaringsmogelijkheden en blazen ze herbruikbare goederen nieuw leven in. Bij Kringloopbedrijf De Beurs kun je altijd iets bijzonders vinden, want alles heeft een verhaal. Ze hebben het Werkpakt-keurmerk ontvangen vanwege hun belangrijke rol op het gebied van maatschappelijke betrokkenheid en werkgelegenheid voor vrijwilligers en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. De contactgegevens van de verschillende vestigingen zijn te vinden op de website.

Wil je weten wat Kringloopwinkel de Beurs Denekamp verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kringloopwinkel de Beurs Denekamp of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kringloopwinkel de Beurs Denekamp? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kringloopwinkel de Beurs Denekamp het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Denekamp. Opzoek naar Kringloopwinkel de Beurs Denekamp reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kringloopwinkel de Beurs Denekamp

Bezoekers bekeken ook