Landgoed Nieuwhuis

Landgoed Nieuwhuis is een Groepsaccommodatie gelegen aan Zoekeweg 7 in Denekamp.

Meer informatie over Landgoed Nieuwhuis in Denekamp

Landgoed Nieuwhuis is een luxe groepsaccommodatie gelegen in de natuur van Twente, nabij Ootmarsum en Denekamp. Het landgoed biedt plaats aan 18 personen en is de perfecte plek voor een vakantie met familie en vrienden. Bij binnenkomst in de boerderij wordt u verwelkomd in een prachtige hal met luxe decoraties. In de omgeving kunt u genieten van luxe en comfort, gecombineerd met de vrijheid van het landleven. Er is ook een fotogalerij waar u de leukste foto's van bezoekers kunt bekijken. U kunt nu boeken voor een onvergetelijke tijd in Twente. Landgoed Nieuwhuis is ontstaan uit de jongensdroom van Eddy Nieuwhuis en biedt ook faciliteiten zoals een verwarmd zwembad en een wellnessgedeelte met een sauna en een hottub. Het landgoed is gevestigd op Zoekeweg 7 in Denekamp.

Wil je weten wat Landgoed Nieuwhuis verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Landgoed Nieuwhuis of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Landgoed Nieuwhuis? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Landgoed Nieuwhuis het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Denekamp. Opzoek naar Landgoed Nieuwhuis reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Landgoed Nieuwhuis

Bezoekers bekeken ook