Landgoedtuinderij De Witte Raaf

Landgoedtuinderij De Witte Raaf is een Biologische boerderij gelegen aan Ellenweg 7 in Denekamp.

Meer informatie over Landgoedtuinderij De Witte Raaf in Denekamp

Bij De Witte Raaf hebben ze verschillende afhaalpunten waar je groenten en fruit kunt ophalen. Daarnaast hebben ze ook een groentekraam in hun werkschuur, die open is op woensdag en vrijdag van 10-18 uur. Op hun website kun je bij het nieuws kijken voor eventuele veranderingen. In week 44 van 30 oktober tot en met 5 november zijn de groenten van eigen teelt veldsla, alfalfa, pompoen en paksoi of spitskool. Daarnaast zijn er ook rode bieten en prei beschikbaar. Het fruit van die week bestaat uit Santana appels, sinaasappels en druiven. Voor week 45 van 6 november tot en met 12 november zijn de groente- en fruitsoorten nog niet bekend.

Wil je weten wat Landgoedtuinderij De Witte Raaf verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Landgoedtuinderij De Witte Raaf of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Landgoedtuinderij De Witte Raaf? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Landgoedtuinderij De Witte Raaf het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Denekamp. Opzoek naar Landgoedtuinderij De Witte Raaf reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Landgoedtuinderij De Witte Raaf

Bezoekers bekeken ook