Leferink Fysiotherapie

Leferink Fysiotherapie is een Fysiotherapeut gelegen aan Oldenzaalsestraat 12 F Ingang Marktzijde in Denekamp.

Meer informatie over Leferink Fysiotherapie in Denekamp

Wanneer je lichamelijke klachten ervaart tijdens het bewegen, is het belangrijk om een fysiotherapeut te raadplegen. Bij onze praktijk werken we volgens de Marsman-methodiek, een vorm van manuele therapie die zich richt op het vrij bewegen van de wervelkolom. Onze werkwijze bestaat uit gedegen onderzoek en een behandelplan dat bij je past. Het resultaat is het gevolg van onze technische kennis en jouw inzet tijdens de behandelingen. Ons team bestaat uit verschillende therapeuten met elk hun eigen expertise. Je kunt bij ons online een afspraak maken of contact opnemen via telefoon of e-mail. We streven ernaar om onze volledige aandacht aan onze patiënten te kunnen geven.

Wil je weten wat Leferink Fysiotherapie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Leferink Fysiotherapie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Leferink Fysiotherapie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Leferink Fysiotherapie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Denekamp. Opzoek naar Leferink Fysiotherapie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Leferink Fysiotherapie

Bezoekers bekeken ook