LEUK GRUT, poppenkleertjes, babysneakers en meer

LEUK GRUT, poppenkleertjes, babysneakers en meer is een Babywinkel gelegen aan De Karekiet 6 in Denekamp.

Meer informatie over LEUK GRUT, poppenkleertjes, babysneakers en meer in Denekamp

Wil je graag zelf kleding maken voor poppen? Bij Leuk Grut vind je een breed assortiment aan patronen voor poppenkleertjes. Deze patronen zijn geschikt voor poppen van 40-45 cm, waaronder de Baby Born pop. Alle patronen zijn zorgvuldig ontworpen en voorzien van een duidelijke werkbeschrijving en foto's. Daarnaast biedt Leuk Grut ook een grote collectie poppenkleertjes aan, speciaal voor poppen van 40-45 cm, zoals de Baby Born girl en boy. Deze kleertjes zijn uniek en worden in kleine hoeveelheden gemaakt. Ook zijn er handgemaakte babysneakers verkrijgbaar, geschikt voor kleine babyvoetjes. Deze sneakers zijn knus en comfortabel, ideaal voor de allereerste dagen tot de eerste stapjes. Ze zijn verkrijgbaar in 3 maten en kunnen een leuk cadeau zijn bij een babyshower of geboorte. Verzending is mogelijk in Nederland, België en Duitsland. Wil je op de hoogte blijven van aanbiedingen en nieuwtjes? Volg dan Leuk Grut op Facebook, Instagram en Pinterest. Voor meer informatie, contactgegevens en betaalgegevens kun je terecht op de website van Leuk Grut.

Wil je weten wat LEUK GRUT, poppenkleertjes, babysneakers en meer verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van LEUK GRUT, poppenkleertjes, babysneakers en meer of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij LEUK GRUT, poppenkleertjes, babysneakers en meer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je LEUK GRUT, poppenkleertjes, babysneakers en meer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Denekamp. Opzoek naar LEUK GRUT, poppenkleertjes, babysneakers en meer reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. LEUK GRUT, poppenkleertjes, babysneakers en meer

Bezoekers bekeken ook