Magical Movement

Magical Movement is een Yogastudio gelegen aan Brinkstraat 36 in Denekamp.

Meer informatie over Magical Movement in Denekamp

We zijn vergeten hoe magisch het leven is en dat magie niets te maken heeft met sprookjes. Magie betekent meebewegen met de stroom van het leven en verbonden zijn met de natuurwetten en jezelf. De schrijver heeft zelf ervaren hoe het is om de magie in haar leven terug te brengen, nadat ze zich lange tijd verloren voelde en moeite had om in haar lichaam te zijn. Ze ontdekte de werking van energie, gedachten, emoties en seksualiteit en leerde deze te veranderen en te belichamen. Nu begeleidt ze vrouwen om zichzelf weer te verbinden met hun eigen magie en moeiteloos en vol overgave te leven. Ze gebruikt hiervoor tools als meditatie, visualisatie, wijsheid uit het Taoïsme en Tantra, lichaamswerk, voicehealing en ademhaling. Ze heeft al meer dan 100 vrouwen begeleid en heeft prachtige transformaties gezien. Daarna volgen reviews van vrouwen die haar cursus hebben gevolgd en positieve ervaringen delen.

Wil je weten wat Magical Movement verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Magical Movement of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Magical Movement? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Magical Movement het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Denekamp. Opzoek naar Magical Movement reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Magical Movement

Bezoekers bekeken ook