Mössems

Mössems is een Hotel gelegen aan Lattropperstraat 99 in Denekamp.

Meer informatie over Mössems in Denekamp

Welkom bij Mössems, een hotel, theeschenkerij en restaurant waar u kunt overnachten, lekker kunt eten en zakelijk kunt genieten. Het hotel biedt comfortabele en landelijke hotelkamers voor zowel romantische overnachtingen, gezellige weekendjes weg met vriendinnen of een gezinsvakantie. Er zijn ook kamers beschikbaar voor mindervaliden en het is mogelijk om de hele locatie af te huren. Het restaurant serveert heerlijke streekgerechten, bereid in de eigen keuken. Daarnaast is het mogelijk om een high tea te combineren met een workshop. Voor zakelijke bijeenkomsten biedt Mössems een natuurlijke omgeving met vogelgeluiden en een rustig terras. Het hotel is gelegen nabij Ootmarsum in Twente, waar u kunt genieten van wandelingen, fietstochten en de natuur. Er is altijd iets te zien en te doen in Twente en vooral kinderen zullen zich hier vermaken. Kortom, u zult volledig uitgerust en enthousiast naar huis gaan na een verblijf bij Mössems.

Wil je weten wat Mössems verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Mössems of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Mössems? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mössems het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Denekamp. Opzoek naar Mössems reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Mössems

Bezoekers bekeken ook