Mr. Mayor bistro & grill

Mr. Mayor bistro & grill is een Bistro gelegen aan Burgemeester Hoogklimmerstraat 2 in Denekamp.

Meer informatie over Mr. Mayor bistro & grill in Denekamp

Mr. Mayor lunch, bistro & grill is een nieuw grill restaurant in Denekamp dat heerlijke bistro gerechten serveert voor ontbijt, lunch en diner. Het moderne restaurant heeft ook een verwarmd terras en is dagelijks geopend vanaf 8:00 uur. Bij Mr. Mayor kunt u genieten van uitdagende en authentieke gerechten bereid door chef-kok Ben Schulte. Het restaurant ligt aan het Nicolaasplein, waar u een prachtig uitzicht heeft op het dorpsplein en de Nicolaaskerk. Naast heerlijk eten kunt u ook genieten van een cappuccino met appelgebak bij de open haard of een speciaal biertje op het overdekte en verwarmde terras. Het restaurant biedt ook cadeaubonnen aan en heeft faciliteiten voor huwelijken, diners, vergaderingen en feesten. Het adres van Mr. Mayor is Burg. Hoogklimmerstraat 2 in Denekamp.

Wil je weten wat Mr. Mayor bistro & grill verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Mr. Mayor bistro & grill of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Mr. Mayor bistro & grill? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mr. Mayor bistro & grill het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Denekamp. Opzoek naar Mr. Mayor bistro & grill reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Mr. Mayor bistro & grill

Bezoekers bekeken ook