Museum Huize Keizer

Museum Huize Keizer is een Museum gelegen aan Kerkplein 2 in Denekamp.

Meer informatie over Museum Huize Keizer in Denekamp

Museum Huize Keizer is een museum gelegen in het centrum van Denekamp. Het museum is gehuisvest in een winkel en woning uit de jaren 1920 en is zowel binnen als buiten in ere hersteld. Het pand diende vroeger als vleeswarenfabriek en de producten werden voornamelijk geëxporteerd naar Nederlands-Indië. Het museum heeft ook een Verhalenzolder, waar kunstenaar Hans Nijmeijer een vertelboom heeft gecreëerd. Op deze zolder worden verhalen verteld en de ruimte kan ook worden gebruikt voor vergaderingen en bijeenkomsten. In het naastgelegen koetshuis worden archeologische objecten tentoongesteld en er vinden regelmatig exposities plaats van kunstenaars uit binnen- en buitenland. Het museum is gratis te bezoeken op bepaalde dagen en tijden, en een vrije gift wordt gewaardeerd. Het museum is gesloten van 19 december 2022 tot 10 januari 2023. De openingstijden zijn op woensdag, donderdag en vrijdag, en elke eerste en derde zondag van de maand van 13:30 tot 16:30.

Wil je weten wat Museum Huize Keizer verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Museum Huize Keizer of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Museum Huize Keizer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Museum Huize Keizer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Denekamp. Opzoek naar Museum Huize Keizer reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Museum Huize Keizer

Bezoekers bekeken ook