Museum Natura Docet

Museum Natura Docet is een Museum gelegen aan Oldenzaalsestraat 39 in Denekamp.

Meer informatie over Museum Natura Docet in Denekamp

Van 21 tot en met 29 oktober is er een herfstvakantieprogramma bij Museum Natura Docet. Dit museum is het oudste regionale natuurhistorische museum van Nederland en biedt voor jong en oud een belevenis. Bezoekers kunnen kennismaken met de bijzondere collectie dieren in de Wonderkamers, het geraamte van een mammoet bewonderen, fossielen bekijken en hun eigen digitale bos bouwen in Funky Forest. Daarnaast kunnen ze genieten van de parktuin van het museum en het landschap van Noord Oost Twente. Het museum heeft een uitgebreide vaste collectie, wisselende tentoonstellingen en een programma met diverse activiteiten zoals workshops, lezingen, wandelingen en muziek. Het museum wordt hoog gewaardeerd door bezoekers vanwege de educatieve en interactieve ervaring die het biedt. Daarnaast heeft het museum recentelijk succesvolle evenementen gehad, waaronder de 'Groene Karavaan' en was het te zien bij het televisieprogramma 'Vroege Vogels'. Natura Docet is ook verkozen tot Kidsproof provinciewinnaar Overijssel 2023. Het museum is te vinden in Denekamp en is te volgen op sociale media.

Wil je weten wat Museum Natura Docet verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Museum Natura Docet of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Museum Natura Docet? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Museum Natura Docet het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Denekamp. Opzoek naar Museum Natura Docet reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Museum Natura Docet

Bezoekers bekeken ook